Comentari sobre 3 blocs

http://contesmatematics.blogspot.com/  

Aquest bloc em sembla força interessant. És una bona idea fer que els alumnes facin contes matemàtics i a més, si es va publicant tot en un bloc ells es senten protagonistes de les activitats que fan. Trobo que és un bloc força clar i ordenat, és fàcil trobar les coses, i amés, hi ha força participació dels alumnes.    

http://blocs.xtec.cat/jvigata1/    

Aquest bloc consisteix en un resum dels deures que s’han posat a cadascuna de les classes que l’autor del bloc ha fet. Penso que potser no és necessària tota aquesta informació, tot i que sí que em sembla bé penjar-hi materials que puguin ser útils als alumnes. Al haver-hi tants articles resulta una mica complicat trobar certa informació. A més, hi ha poca participació de l’alumnat. 

http://blocs.xtec.cat/femmusica/   

Aquest bloc també em sembla força interessant. Cal dir que han fet moltes activitats aquest alumnes! El bloc està ben organitzat i hi ha molts vídeos d’activitats fetes pels alumnes. El fet de sentir-se protagonistes els anima a fer comentaris i d’això en resulta un bloc força interactiu. [@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.